Vilka är vi?

Den som har bott och arbetat i Sverige i mer än 25 år kan påstå att man vet vad svenskar uppskattar och blir hänförda av. Den som är född och uppvuxen i Baskien kan också påstå att man vet hur baskerna är och vad de har att erbjuda de som besöker deras hemland.

Jag har gjort både och, dessutom trivs jag ihop med människor. Jag har kombinerat samtliga dessa element för att förverkliga min dröm:  att få svenskar att upptäcka Baskien!

I Sverige har jag läst till Fil. Kand. i Spanska och Internationella Relationer och Auktoriserad Tolk på Stockholms Universitet. Olika omständigheter har gjort att jag har bott och arbetat i flera europeiska länder och nu delar jag min tid mellan min hemstad Donostia-San Sebastián och Stockholm.

Jag vill gärna dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter!

Mayi Urreta Rudberg